Več kot 30 let neprekinjenega sodelovanja s podjetjem Eaton

Več kot 30 let neprekinjenega sodelovanja s podjetjem Eaton

21. 11. 2023

V podjetju Kolektor Sisteh letos z največjim ponosom beležimo nov mejnik -  več kot 30 let kontinuirane prodaje in strokovne podpore na programu Eaton.

Več kot 30 let neprekinjenega sodelovanja s podjetjem Eaton

Eaton je vodilni svetovni proizvajalec opreme za distribucijo električne energije, avtomatizacijo in strojegradnjo. Njihov produktni porfelj vključuje napredne sisteme za nadzor in upravljanje procesov, krmilno signalne module Easy, modularne krmilnike, upravljalne panele, vhodno/izhodne module, stikalno opremo, instalacijsko tehniko, velik nabor kontaktorjev in motorskih zaščitnih stikal ter širok nabor sistemov brezprekinitvenega napajanja. S svojo opremo je prisoten v več kot 150 državah, med njihovimi uporabniki so tudi številna proizvodna in storitvena podjetja ter institucije v Sloveniji.

Naše partnerstvo sega vse od začetka našega delovanja in skozi vsa ta leta smo skupaj gradili ne samo poslovno sodelovanje, ampak tudi trajno partnerstvo, ki temelji na zaupanju, kakovosti, zanesljivosti in omogoča dostop do vrhunskih rešitev in opreme našim strankam.

Kaj kupcem prinaša 30 let našega sodelovanja s podjetjem Eaton?

  • Vrhunske rešitve in opremo: Eaton je sinonim za vrhunsko kakovost, zanesljivost in varnost. Ponujamo vam dostop do najnaprednejših rešitev in vrhunske električne opreme.

  • Strokovno podporo: Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam nudi celovito podporo, tehnično pomoč in svetovanje pri izbiri pravih rešitev za vaše specifične izzive in uporabi izdelkov v polni funkcionalnosti.

  • Hitro odzivnost: Ne glede na izzive, ki se pojavijo, smo vedno pripravljeni na reševanje in zagotavljanje hitrih in učinkovitih storitev ter nujnih naročil, kadarkoli nas potrebujete. Kot dolgoletni partner imamo omogočen tudi neomejen dostop do prodajne in tehnične ekipe pri dobavitelju

  • Stalno zalogo opreme v lastnem skladišču: V lastnem skladišču zagotavljamo stalno zalogo ključnih izdelkov in nadomestne opreme in s tem nemoteno oskrbo.

  • Stalno izobraževanje naših strank je za nas ključno. Redno vas seznanjamo z najnovejšimi izdelki in tehnološkimi inovacijami. Naš cilj je, da ste vedno korak pred konkurenco in da izpolnjujete najvišje standarde v industriji.

Naše znanje in izkušnje v kombinaciji z izjemno kakovostjo opreme nas postavljajo v vrh slovenskih ponudnikov na področju električne opreme. Zagotoviti našim strankam najboljšo možno opremo za varno in učinkovito opravljanje dela in to v najkrajšem možnem času je naša glavna prednost in zavezanost. 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice