Tudi z našo pomočjo Robi Kogovšek na svetovno prvenstvo na Japonsko

Tudi z našo pomočjo Robi Kogovšek na svetovno prvenstvo na Japonsko

24. 04. 2024

Marjan Drmota, direktor Kolektor Mobility, in Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije – Slovenski paraolimpijski komite, sta podpisala pogodbo, v okviru katere bo Kolektor prispeval sredstva za slepega tekača Robija Kogovška in njegovo pot na svetovno paraatletsko prvenstvo na Japonskem.

Tudi z našo pomočjo Robi Kogovšek na svetovno prvenstvo na Japonsko

Robi je s spremljevalcem Žanom Rudolfom na tekmi velike nagrade v Dubaju z drugim mestom in časom 56,36 sekund v teku na 400 metrov dosegel normo za majsko svetovno prvenstvo na Japonskem in pogojno normo B za paraolimpijske igre v Pariz.

Marjan Drmota, direktor Kolektor Mobility, je Robiju in ekipi zaželel srečno pot v deželo vzhajajočega sonca in uspešno tekmovanje. Kot je povedal, je 23- letni Zavratčan zmagovalec že samo s tem, kar vse je na svoji razmeroma kratki tekaški poti dosegel do danes. »Kolektor je usmerjen v podporo vrhunskim dosežkom, saj tudi mi poskušamo biti vrhunski na področjih, s katerimi se ukvarjamo. V Robiju smo prepoznali vrednote, ki jih tudi sami cenimo in skozi naše delo udejanjamo. To so vztrajnost, borbenost, pogum in pa timski duh. Prepričani smo namreč, da le skupaj lahko dosežemo vrhunske rezultate.«       

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice