Predstavili smo se na strokovnih sejmih za napredno industrijo

Predstavili smo se na strokovnih sejmih za napredno industrijo

28. 02. 2020

Gospodarsko razstavišče je bilo prizorišče četverčka mednarodnih strokovnih sejmov - Ifam, Robotics, Intronika in IT4Industry. Kolektor Sisteh se je predstavil s celovito ponudbo opreme in rešitev, ki jih potrebuje učinkovita proizvodnja, skladno s smernicami Industrije 4.0.

Predstavili smo se na strokovnih sejmih za napredno industrijo

Med novostmi so v podjetju izpostavili nadzor električne opreme ter spremljanje porabe in parametrov električne energije ter vključevanje varnosti strojev in naprav v sistem nadzora in upravljanja v industriji. Kolektor Sisteh je namreč zastopnik svetovno znanih proizvajalcev opreme in rešitev za prej omenjeni področji – na primer Eaton, Advantech, R.Stahl, Wieland, Dold, katerih proizvodni program obsega tako stikalno opremo, primerno za nadzor in upravljanje električne energije, kot tudi opremo za avtomatizacijo in rešitve v energetiki in industriji, z drugo besedo opremo, primerno za digitalizacijo omenjenih procesov. To pomeni zajem podatkov v industriji, na strojih in napravah, prenos teh podatkov prek standardnih protokolov in IoT-platform do podatkovnih baz, kjer se pridobljene informacije obdelajo za potrebe uporabnika oziroma kjer se na njihovi podlagi omogoča optimizacija procesov v industriji.

Poleg opreme zastopanih podjetij pa Kolektor Sisteh implementira tudi lastne produkte in rešitve na področju sistemov vodenja in digitalizacije proizvodnih procesov ter elektroenergetske oskrbe. Med drugim so strokovnjaki iz Kolektor Sisteha v okviru poslovnega foruma predstavili napredno digitalno platformo Sinapro.IIoT za nadzor, vodenje in optimizacijo procesnih naprav v industriji in energetiki. 

Ne spreglej


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice