Vabljeni k udeležbi na jesenskih seminarjih

Vabljeni k udeležbi na jesenskih seminarjih

13. 10. 2022 OB 09:00 - 20. 10. 2022 OB 15:00

Spoznajte novosti na področju električne opreme za avtomatizacijo in na področju sodobnih sistemov napajanja, oskrbe in nadzora nad električno energijo.

Vabljeni k udeležbi na jesenskih seminarjih

Biti vedno na tekočem z aktualnimi novostmi na vašem strokovnem področju je ključno za uspešno uresničevanje zastavljenih ciljev. Zato smo za vas pripravili sklop jesenskih seminarjev, kjer se boste lahko seznanili z novostmi na področju sodobnih sistemov napajanja, oskrbe in nadzora nad električno energijo (ponovitev junijskega seminarja) in novostmi na področju opreme za avtomatizacijo.

Program seminarjev

Naslov seminarja Datum Lokacija Povezava Opombe
Novosti na področju sodobnih sistemov napajanja, oskrbe in nadzora nad električno energijo (PONOVITEV SEMINARJA) 13.oktober 2022 Hotel Salinera, Strunjan Vsebina seminarja in prijave Udeležba na seminarju 13.10. prinaša 2 kreditni točki z izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev!
Novosti na področju električne opreme za avtomatizacijo 18.oktober 2022 Izobraževalni center Belinka, Ljubljana  Vsebina seminarja in prijave SEMINAR ZARADI BOLEZNI PRESTAVLJEN NA KASNEJŠI TERMIN

Novosti na področju električne opreme za avtomatizacijo 

20.oktober 2022 Hotel Draš, Maribor Vsebina seminarja in prijave SEMINAR V MARIBORU - ODPOVEDAN

 

Udeležba na seminarjih je brezplačna, potrebna je le vaša predhodna prijava. Prijavite se na zgornjih povezavah.

Veselimo se vaše družbe.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih: