Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne

Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne

22. 09. 2022 OB 08:30

Sodobni trendi, izkušnje in primeri dobrih praks pametnih tovarn 

Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne

V sodelovanju s SRIP TOP vas vabimo na brezplačen hibridni dogodek z naslovom Koraki do pametne tovarne, ki bo potekal dne 22. septembra 2022, med 8.30 in 12.00, v živo na lokaciji Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani in preko spleta.

Na dogodku bomo govorili o tovarnah prihodnosti ter smislu digitalne transformacije, kaj lahko pričakujemo na tem področju v prihodnosti, predvsem pa nam bodo govorci predstavili nekaj trendov ter primerne dobrih praks na podlagi uspešno izvedenih projektov na tem področju.

Z nami bodo strokovnjaki:
Matej Golob (CorpoHub), Jasnar Rihter (Datalab), Janez Stupan (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro), Franc Žaberl (Fanuc), Miha Vedenik (Lean Rešitve), s katerimi se bo odvila razprava, ki bo odgovorila na vprašanja kako se lahko tradicionalna proizvodnja preobrazi v pametno tovarno.

Dogodek je brezplačen, obvezna pa je predhodna prijava zaradi zagotovitve mest, ki so omejena. Prijave sprejemamo do 15. 9. 2022 preko SPLETNE PRIJAVNICE.

Več informacij o programu srečanja kliknite TUKAJ.

Lepo vabljeni, da se udeležite srečanja v živo, saj bo velik poudarek na mreženju med udeleženci, hkrati pa boste imeli priložnost zastaviti vsa svoja vprašanja strokovnjakom s področja pametnih tovarn.

 

 

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih: