IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS 2023

IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS 2023

07. 03. 2023 OB 09:00 - 09. 03. 2023 OB 17:00

Pridružite se nam na tehnološkem sejemskem trojčku IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS, edinem B2B sejmu na temo avtomatizacije, mehatronike, robotike, senzorike, računalniškega vida, IT4industry v Sloveniji in širši regiji.

IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS 2023

V podjetjih Kolektor Orodjarna (PC Vision) in Kolektor Sisteh letos organiziramo skupinsko predstavitev tehnoloških rešitev na strokovnem sejmu IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS, ki bo potekal med 7. in 9. marcem 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vljudno vabljeni na naš skupni razstavni prostor v dvorani A vsak dan med 9. in 17. uro, kjer vam bomo predstavili novosti v portfelju opreme in rešitev na področjih avtomatizacije, optičnih sistemov, digitalizacije in elektroenergetske oskrbe, med drugim tudi novosti v električni opremi zastopanih podjetij Advantech, Dold, Eaton, Stahl, Wieland

V sklopu sejemskega poslovnega foruma vam bomo v četrtek 9. marca 2023 med 11:30 in 12:00 predstavili ideje in sisteme strojnega vida kot integralnega dela koncepta Industrija 4.0.

  • Spletna registracija za brezplačne karte na povezavi https://icm.ungerboeck.com/PROD/emc00/register.aspx?aat=HXc2vLRUZUvJ3jVYjC1JYrQckd2VtJGJwdfuWDfaoQI%3d

    Ob prijavi pod ključno besedo vnesite ime KOLEKTOR (velikost črk ni pomembna). Ob vnosu vseh potrebnih podatkov prejmete na svoj mail potrdilo, ki ga natisnite, saj velja kot vstopnica za sejem. Če ste v preteklih letih že uporabljali online registracijo, lahko tudi sedaj uporabite stara gesla, v kolikor ste ga morda pozabili ga lahko ponovno zahtevate ob registraciji in ga boste prejeli na svoj mail. Nikakor NI potrebna NOVA registracija oziroma NOV vpis!

 

 

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih: