Nov UNO-220 Raspberry Pi kot inteligenten vmesnik za različne IoT operacije

21. 07. 2021

Advantech predstavlja UNO-220-P4N2AE industrijski vmesnik s PoE funkcionalnostjo, varnostnim modulom TPM in uporabo Raspberry Pi aplikacije za delovanje v dislociranih industrijskih okoljih.

Nov UNO-220 Raspberry Pi kot inteligenten vmesnik za različne IoT operacije

Advantech, vodilni svetovni proizvajalec kompaktnih industrijskih računalnikov predstavlja industrijski mikro računalnik UNO-220-P4N2AE na osnovi Raspberry Pi.

Novi računalnik zapolnjuje vrzel med IoT in IIoT. UNO-220-P4N2AE ima enako strojno opremo kot predhodnik UNO-220, s tem da ima nov model dodatnih 8 digitalnih vhodov / izhodov GPIO in en serijski vmesnik. Novi model ima tudi funkcionalnost POE (Power over Ethernet) in varnostni modul TPM (Trust Platform Module) za varno komuniciranje z oblakom. Z vsem naštetim in robustnim industrijskim ohišjem, UNO-220-P4N2AE uporabniku umogoča uporabo Raspberry Pi aplikacije za delovanje v dislociranih industrijskih okoljih.

Industrijska I/O plošča Raspberry Pi

Računalnik nam služi kot inteligenten vmesnik za različne IoT operacije, integrirana RPi HAT I/O plošča nam omogoča funkcionalnost “Priključi in delaj” (Plug-and-play) z Raspberry Pi 4. Navsezadnje je montaža in inštalacija računalnika hitra in preprosta.

UNO-220-P4N2AE ima vgrajene dodatnih 8 GPIO in en serijski vmesnik RS-232/485 ter baterijo za napajanje ure v realnem času. Računalniški sistem ima integrirano 8G SD kartico, na kateri je prednaložena slika operacijskega sistema, program RPi SBC za upravljanje z GPIO in gonilnike za lažjo uporabo Raspberry® in druge aplikativne programske opreme.

PoE funkcionalnost za napajanje računalnika

Povezovanje računalnika na oddaljeno mesto lahko predstavlja težavo, ker je potrebno do računalnika pripeljati napajalni in komunikacijski kabel. UNO-220-P4N2AE podpira standard IEEE 802.3at PoE-PD, kar uporabniku omogoča prenos podatkov in energije za napajanje po komunikacijskem Ethernet kablu.

Advantechov UNO-220-P4N2AE vmesnik zagotavlja stroškovno učinkovito povezovanje robnih podatkov v oblak.

Osnovni podatki UNO-220-P4N2AE

  • Industrijski vmesnik s Raspberry Pi za hiter razvoj vaše rešitve  
  • Delovanje v prašnem okolju in pri ekstremnih temperaturah
  • Industrijska I/O plošča z dodatnima RS-232/485 in GPIO vmesnikoma
  • Napajanje preko Ethernet kabla, PoE funkcionalnost
  • Baterija za RTC
  • Vgrajen TPM varnostni modul
  • OS omogoča avtomatsko identifikacijo sistema, konfiguriranje GPIO in gonilnikov
  • Podpira stensko montažo in inštalacijo na DIN letev
  • LED indikatorji za lažje vzdrževanje sistema

Dodatne informacije

 

Ne spreglej


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih: